PRODEJCE NOVÝCH VOZŮ HYUNDAI (M/Ž) [Czech Republic]


 
AutoPalace Butovice

Rozšiřujeme náš obchodní tým vozů Hyundai v Auto Palace dealerství v Butovicích o šikovného kolegu, nebo kolegyni, pro kterou je obchodování výzvou a zábavou, užívá si přímou komunikaci se zákazníky a umí přesvědčivě prezentovat sebe i showroomové vozy.


Nejste to náhodou Vy?

Očekáváme od Vás zkušenost s obchodem - ideálně s prodejem nových nebo ojetých vozidel, zodpovědné vystupování, proklientské zaměření, flexibilní přístup, dokončenou maturitu a řidičák skupiny B.

Nevyžadujeme xstránkový životopis ani tituly, ale otevřenou mysl, nadšení pro automobily - tím nadchnete i zákazníka, selský rozum a velký drive.

Co bude Vaším úkolem?

Vaším úkolem bude přímý kontakt a komunikace se zákazníky na salonu; oslovení klienta v online světě; zpracování cenových nabídek včetně nabídek financování a pojištění a samozřejmě seznamování klienta s vozem při testovacích jízdách.

A co Vám za to rádi nabídneme?

Férové mzdové ohodnocení dle uskutečněných prodejů, mobilní telefon, sleva na firemní výrobky a služby (kovářova kobyla přeci nemůže chodit bosa), vzdělávací kurzy, vydařené pravidelné firemní akce, 5. týden dovolené po prvním roce práce u nás, příspěvek na stravování (99,-/den), pojištění odpovědnosti za škodu vůči zaměstnavateli, zaměstnanecký benefitní program (6000,- ročně) a super tým k tomu.

Pokud Vás pozice zajímá, těšíme se na Vaši odpověď – věříme, že najdeme společnou řeč.

$ads={2}


 

.

$ads={1}

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال